Cykler som en skør..

Jeg cykler simpelthen så meget for tiden – og jeg nyder det. Jeg er inde i en mega god rytme, hvor jeg bar har lyst til at hoppe på cyklen og køre en tur – uden at have noget formål med den. Det er virkelig lækkert. Jeg er overordnet set virkelig glad for at jeg ikke er afhængig af en bil – alt det der med at have komplette dæk til hver en årstid, syn der skal passes og benzin der hele tiden tømmer kontoen – det må da være belastende. Og så giver det ikke engang nogen form for motion!

JEg cykler pt op mod 20 km om dagen tror jeg. Jeg har vel omkring 7 km til arbejde, og sjovt nok også 7 km hjem igen, og de sidste 6 får jeg hurtigt lagt bag mig, med de ekstra ture jeg tager mig når jeg har tid til det. Jeg løber også endnu, dog ikke hver anden dag lige for tiden, da cyklen bare trækker så meget i mig. Men jeg skal til at oppe mig. At løbe 2 gange om ugen er ikke nok for mig kan jeg mærke. Heldigvis er foråret jo på vej, så kan jeg forhåbentlig bedre tage mig sammen og komme oftere afsted. Jeg glæder mig…

cykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website