mors dag i søndags

Her i søndags var der jo mors dag. Jeg er egentlig ikke typen der går sindsygt højt op i de der mærkedage, da jeg ikke kan se hvorfor vi skal kaste penge om os, for at minde vores kære om, at vi elsker dem. Ikke desto mindre ved jeg, at min mor går op i det, så hvis ikke jeg dukker op med en buket blomster eller lignende, så bliver hun svært skuffet – og dét ønsker jeg bestemt ikke at hun skal blive. Derfor hoppede jeg søndag i min bil (min mor bor over en time væk, så cyklen var ikke lige så attraktiv som den plejer at være), og kørte op til min mor. Hun bor sammen med hendes nye kæreste, der går meget op i biler. Han havde netop fået ny firmabil, og ville derfor meget gerne snakke med mig om beskatning af firmabil – jeg aner ikke hvorfor, for jeg ved absolut intet om sådan noget. Men jeg må jo udstråle et eller andet. Bilen han havde fået var dog ikke at kimse af. En spritny Audi stod parkeret i indkørslen, og den måtte jeg da lige ud og beundre lidt. For bilelsker eller ej, så er der altså bare noget ved store dyre biler, der gør enhver blød i knæene. Især hvis man som mig, elsker lækkert design…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website