Når det er for koldt til at løbe

Nu er det heldigvis ved at være forår, og der er mange derude der nu vil genoptage løb udenfor. Selv så løber jeg ikke, når det sner eller er meget glat, for jeg vil ikke risikere et fald (en af mine veninder kom ud for et og det tog hende år at komme sig over det!), for man kan brække knogler og slå nakken og hvad ved jeg. Det er sandelig farligt at leve, hva’? Men det skal jo gøres! Og jeg har nogle tips til jer, der ikke vil ud og løbe.

  1. Gør bilen klar. Okay, det her er ikke aktivt og vil ikke gøre dig sund, men du skal jo kunne komme både langt og kort med bilen når det ikke er vejr til at gå udenfor. Du kan finde ret meget fedt biltilbehør, så det kan også bliver ret sjovt at gøre sin bil til en lille minihjem.
  2. Find youtube-videoer med trænings sekvenser, så du kan følge med. Jeg kan godt lide blogilates.
  3. Fitness-center. Det siger lidt sig selv, ikke? Tag bilen derover, og træn, træn, træn!

løbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website