Når det skal se godt ud

Hvis du er ny til bloggen, og ikke har læst min “om mig” del af den, så ved du måske ikke, hvor meget jeg holder af, at ting ser pæne ud. Denne blog handler trods alt om design! Har du læst med her før, så behøver jeg ikke forklare mig.

Men det er ikke kun mig selv eller min bolig, som jeg går op i design-mæssigt. Når stil og hus er i orden, vender jeg altid blikket udaf og går videre. Man kan aldrig blive færdig med at finde ting, der gør godt for øje og sjæl, vel? Derfor har jeg på det sidste virkelig prøvet, at blive fan af biler. Det er ikke så svært som man skulle tro, når man gør det til en leg. Jeg plejer at se, hvor mange bilmærker jeg kan bemærke, når jeg kører på arbejde. Det er selvfølgelig kun noget, man skal gøre, når man også samtidig kan have helt styr på vejen! Hold øje med hvor du kører 😉

Så kan man også gå skridtet videre, og finde autodele online – det kan også træne ens viden lidt, nemlig. Det er nemlig en ret sjov reaktion fra omverdenen, det kommer, når du pludselig ved meget om biler. Tror du mig ikke? Så prøv det! At gå op i design betyder nemlig meget mere end bare hus og hjem.

Hvilken bil er din yndlings, og hvorfor? Hvilken bil synes du, er den bedste tilføjelse til verdenen, rent udseendesmæksigt?

kø og trafik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website