Ny mascara – eller ej…

Jeg købte for nylig to nye Mascaraer fra Rimmel. Jeg er ikke så god til det med makeup, men nu ville jeg prøve lykken og købte dem, som så sjovest ud. Der var tilbud så jeg fik 25% ved køb af to forskellige øjenmakeup-produkter fra mærket, og ville da ikke sige nej til det :)

Jeg købte to forskellige scandal-eyes mascaraer. Den første hed Volume Flash Scandal Eyes, og var desværre ikke noget at råbe hurra for. Den gav lidt farve, men jeg synes ikke mine vipper var fyldigere eller længere.

Den anden mascara jeg købte hedder Scandal Eyes Rocking Curves, og har en virkelig sjov børste!

Børsten på mascaraen er bølget

Den synes jeg giver lidt mere vilde vipper, men ikke meget. Ærlig talt så er de ikke det værd at tage på, og så sidde og gnubbe af om aftenen! Så vil jeg hellere gå uden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*
*
Website